YogaRelax-vakantie @ CasaCastanheira1593

29/5/'23 - 4/6/'23, Castanheira Portugal

Logeren in een prachtig landhuis, vertragen aan het zwembad, leuke uitstappen in de regio, natuur, meditatie & yoga in de buitenlucht, homemade food..

Kom mee en geniet met ons van de diversiteit van het Portugese binnenland!

Benieuwd? We combineren rust, ontspanning, natuur, sightseeing, yoga en zon! Een fluïde week waarin niets moet, je achterover mag leunen en actief kan zijn als je dat wil. Een heerlijke omgeving, fijne gastheer- en vrouw, exquis eten, aangenaam gezelschap.. kortom genieten onder in het Portugese binnenland!

Interesse of meer info?
Stuur een mail naar inge@fates.be of contacteer mij via onderstaande button.

Ik kijk er alvast naar uit!

Hoe de vorige deelnemers de yoga-week beleefden..
''Het was bijzonder fijn om na enkele jaren yogapauze de draad weer op te pikken tijdens de yogaretreat in Casa Castanheira. Hoe uniek is het om 's morgens je mat uit te rollen aan de rand van het zwembad met het uitzicht op velden rondom. Dat gaf al meteen 'ademruimte'. In combinatie met de fijne en toegankelijke aanpak van Inge, waarbij ze er voor zorgt dat het koppelen van de ademhaling aan de beweging centraal staat, komt er een weldoende doorstroom van energie vrij waardoor je na een weekje te hebben geproefd van haar onderbouwde en zachte Vinyasa-Yin flow, het leven weer wat beter kan behappen. Het karaktervolle logement en de (h)eerlijke maaltijden van Petra en Bert zijn hierbij de perfecte aanvulling op jouw innerlijke reis!''