Als je elke dag kan inzetten op wat je graag doet, goed of beter kan en er voldoening uithaalt, is dat een bron van energie en tevredenheid. Zelfs geluk!
Gedreven door de KernTalentenmethodiek ben ik er van overtuigd dat je de nodige inzichten kunt verwerven om die balans te vinden en ze te behouden.

Zelfreflectie, inzicht, beweging, gezonde voeding, ontspanning .. Ervaring leert mij dat deze elementen hoekstenen zijn van onze mentale en fysieke gezondheid. Met 18 jaar ervaring binnen het HR-veld adviseer en begeleid ik graag mensen die op zoek zijn naar hun balans.

Met een pedagogische opleiding als basis ben ik terecht gekomen in HR en dit is nog steeds mijn passie vandaag!  Daarnaast zijn bewegen en een gezonde levensstijl mijn drijfveren welke ik nu graag samenbreng in mijn ambitie als loopbaanbegeleider en Yoga-teacher.

Volg Fates en lees recensies op Facebookhttps://www.facebook.com/fates.be/

Fates?

Onder de naam Fates, Fata of Moira staan de schikgodinnen in diverse mythologieën voor de drievoudige godin die het levenslot bepaalt van mensen alsook vaak van andere goden. 

Ze worden voorgesteld als een drievuldige vorm van de godin Moira en bepalen gezamenlijk de levensloop van zowel stervelingen als goden. Dit doen ze door de "levensdraad" van de stervelingen te spinnen, te meten en af te knippen.

Ik ben van mening dat je zelf over je levensdraad kan beschikken! Soms kom je op een punt dat je even moet 'ont'-wikkelen, terug in balans komen en perspectief krijgen om weer verder te gaan.